ZEE BOERDERIJ IJMOND

18-05-2016

 

Mijn afstudeerproject 'De Zeeboerderij' krijgt een vervolg. Samen met 2 partners ga ik een zeeboerderij in de haven van IJmuiden opzetten. Deze zeeboerderij heeft als hoofddoel het water uit de haven te zuiveren. 

 

Vervolgens wordt het zeewier verwerkt tot lokale producten en kunnen mensen kennis maken met zeewier en zijn toepassingen in een educatiecentrum. 

 

Meer informatie over dit project vind je op de website. 

www.zeeboerderij-ijmond.nl

DE ZEEBOERDERIJ OP CYCLIFIER

15-03-2016

 

Mijn afstudeerproject 'De Zeeboerderij' krijgt nog steeds veel aandacht. Sinds kort staat het op de website van Cyclifier. 

 

Cyclifier staat voor:

A building or a spatial entity that enables or facilitates a new connection between excess and source flows.

 

Bekijk het project hier

DE ZEEBOERDERIJ OP BELGISCHE TV

10-09-2015

 

Vrijdag 10 juli vond de opname plaats voor het interview over De Zeeboerderij voor NV Nederland.

 

Het project 'De Zeeboerderij' is getoond in een uitzending waarin de relatie tussen Zeeland en Belgie m.b.t. de voedingsmiddelenindustrie werd getoond. 

CUMULUS EXHIB 2015 MILAAN

11-06-2015

 

Helemaal geweldig om mijn afstudeerproject De Zeeboerderij op een tentoonstelling in Milaan te zien. Samen met zo'n 20 andere projecten van studenten vanuit heel Europa, die allemaal het thema Design To Feed The World hebben. 


www.cumulusmilan2015.org

ZOHOwater WORDT BEKEND!

24-06-2015

 

Leuk! Mijn ZOHOwater installatie wordt genoemd op de website van Loes Glandorff. Zij is toegepast kunstenaar, bouwer van het eerste 'tiny house' en nomade. Op haar website post ze alles wat ze interessant vindt voor haar werk.


www.loesland.nl

CUMULUS MILAN 2015

28-01-2015

 

Van 8 tot 30 juni hangt mijn afstudeerproject 'De Zeeboederij' op de expositie Cumulus Milan 2015. Deze expositie maakt deel uit van de Wereld Expo in Milaan en heeft als thema: DESIGN TO FEED THE WORLD

AQUA VALUE

27-01-2015

 

Dinsdag 27 januari doe ik mee aan de workshop: State of the Art geïntegreerde aquacultuur. Deze workshop wordt georganiseerd door de Universiteit Gent en heeft als doel het ontwikkelen van mariene geïntegreerde aquacultuur in Vlaanderen. 

REDESIGNING BUSINESS WDKA

20-02-2015

 

Een symposium over creatieve disciplines en nieuwe, sociale business modellen. Als alumnus van de Willem de Kooning Academie zal ik mijn waterinstallatie ZOHO RESET opbouwen tijdens het symposium op donderdag 20 november in de Maasilo in Rotterdam. De installatie zuivert regenwater tot drinkwater! 

Met de installatie laat ik zien dat iets wat wij zien als afval, als een probleem, omgezet kan worden in een eerste levens behoefte. Waste = Food

SEAGRICULTURE

24-09-2014

 

24 & 25 september sta ik met een poster van De Zeeboerderij op de 3e internationale zeewier conferentie in Terneuzen. Van over heel de wereld komen hier alle experts, ondernemers en onderzoekers bijeen die kennis hebben van zeewier. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheid van teelt op open zee. 
Klik hier voor meer info.

© 2016 by STUDIO BERTH. Proudly created with Wix.com