KANTOOR INRICHTING

Samen met een architectenbureau uit Belgie heeft Studio Berth het ontwerp gemaakt voor de herinrichting van een kantoor. Het uitgangspunt was om de kleuren van de naastgelegen gebouwen samen te voegen in dit 'verbindings' gebouw. Aan de zijde van het 'rode' gebouw is gekozen voor een warmte houtttint. Aan de zijde van de patio, waar veel hout gebruikt is, zijn rode tinten toegevoegd. 

Verder is er veel licht toegevoegd door middel van lichtstraten en glazen wanden. 

 

Rondom de vaste elementen, zoals luchtkokers, zijn meubels gebouwd. Zowel de coffee corner als het copier meubel zorgen ervoor de de schagten volledig geintegreerd zijn in het ontwerp. De zitjes zijn rond de kolommen opgesteld. Op deze wijze wordt de ruimte zo functioneel mogelijk gebruikt. 

© 2016 by STUDIO BERTH. Proudly created with Wix.com

Zitjes rond de kolommen