BOX X

De Jonker Fransstraat in Rotterdam is een ‘gewone straat’ op het eerste gezicht. Maar niets is minder waar. Het is de straat die Rotterdam noord met het centrum CONNECT. Zonder de omgeving in zich op te nemen, bewegen mensen zich door de straat. Er is geen oog voor de leegstand en de kwaliteiten van de huidige, gespecialiseerde winkels. Het doel van dit project is de verbinding aan te gaan tussen bewoners, verkeer, mens en winkel, to CONNECT; om mensen stil te laten staan bij de bestaande ruimte.

De basis om te verbinden is to COLLECT. Webwinkels zijn in opkomst maar missen vaak een fysieke ruimte om te ervaren, distribueren en helderheid te creëren. 
In de Jonker Fransstraat wordt deze mogelijkheid geboden. De straat heeft de potentie om mensen met elkaar te verbinden. Een fysieke flexibele ruimte om te ontmoeten, te verzamelen/verdelen en to GO. 
Een aantrekkingskracht van korte duur op de doorroute naar de plaats van bestemming.

© 2016 by STUDIO BERTH. Proudly created with Wix.com

Box-Clothes